CityFest, Puur Cultuur! Cultureel festival Veldhoven.

CityFest, cultureel festival Veldhoven

Welkom op de website van CityFest, Puur Cultuur!

De start van een nieuw cultureel festival in Veldhoven tijdens het laatste hele weekend van september. Een nieuw Veldhovens festival dat gelijkenissen vertoont met het welbekende Cult & Tumult, maar ook met nieuwe verrassende uitbreidingen. Het festival zal volledig in het centrum van Veldhoven plaatsvinden.

In het Citycentrum kun je tijdens CityFest op de volgende plaatsen een podium vinden: het Meiveld, het Minneveld en het Burgemeester Elsenpark. Daarnaast zal ook de samenwerking met de culturele instellingen voortgezet worden en ditmaal op een nog meer zichtbare manier.

CityFest, Puur Cultuur! Is een cultureel festival in Veldhoven. In de programmering wordt rekening gehouden met alle leeftijden en interesses zodat er tijdens CityFest voor iedereen wel iets te beleven is. Denk aan lokale bands, dance, pop, klassiek, live acts, straatmuzikanten en een kinderplein voor de kinderen. Het maakt niet uit of je 5 of 75 jaar oud bent, wij zorgen voor een gevarieerd programma!

CityFest is een jaarlijks terugkerend gratis festival voor de inwoners van Veldhoven. Ons doel: Het verbinden en intensiveren van de onderlinge contacten tussen de inwoners van Veldhoven middels een uiterst laagdrempelig jaarlijks cultureel festival in en rond het Centrum van Veldhoven.

De Veldhovense samenleving breidt zich in gestaag tempo uit en kent een steeds grotere groep nieuwe inwoners van internationale komaf. De stichting acht het van groot belang dat alle Veldhovenaren zich thuis en een gewaardeerd onderdeel voelen in onze gemeente/samenleving, dat “nieuwkomers” worden opgenomen in de gemeenschap en onderlinge sociale contacten worden versterkt.

Het culturele festival is een festival wat tot stand komt dankzij de input van diverse Veldhovense Culturele instellingen zoals de Bibliotheek, muziekschool Art4You, museum het Oude Slot en theater de Schalm.

Ons programma kent een aantal nationaal bekende artiesten en wordt gecompleteerd met lokale muziekverenigingen, bands en ander entertainment.

Cityfest is afhankelijk van sponsor bijdragen om onze programmering te kunnen boeken. Wij bedanken onder andere: Albert Heijn ’t Look, Mira en Rapportstraat, ASML, Citycentrum Veldhoven, Simac en Gemeente Veldhoven.

Sitemap

CityFest
Areas
Line-up
Sponsors
Regels
Over